background

panonija.net je internetni vodič po dogajanju v severovzhodni Sloveniji, ki na enem mestu združuje štiri tipe informacij: ZABAVA, ŠPORT, KULTURA, OSTALO.
portal vsak mesec obišče in pregleduje okoli 30 000 različnih ljudi, ki so stari povprečno med 15 in 45 let in živijo zelo aktivno življenje.

Vnesi destinacijo !
Ogled novice
Fašenk 2018

18.01.2018 | 21:54
Torej, FAŠENK 2018 letos premierno v Life Dance & Music Club, Gornja Radgona. Vsi skupaj moramo poskrbeti, da bo prvi FAŠENK v novem prostoru nepozaben...

Odlična glasba, najboljša publika, izbor in bogate nagrade za najboljše maske, sladkanje s slastnimi pustnimi krofi, gašenje suhih grl in še veliko drugega!

Za plesno ogrevanje bo poskrbel Mariborčan DJ BERTI, ki v svojih miksih združuje najrazličnješe žanre, od funka in popa vse do r n b-ja in housa. Splošni cilj je jasen: dodobra razgibati množico!

**ZMELKOOW**
Bit, Sergio, Škodljivec, Ko po, pa seveda Gravitacija – hite skupine Zmelkoow znamo na pamet že vsaj s časa osnovne šole! Resno zabavni in skrajno neresni Primorci so stalnica na domači koncertni sceni, kjer se s kirurško natančnostjo opotekajo na ločnici med popularnostjo študentskih žurk in nedotakljivostjo v slogu. Čez simpatično razštelan rokenrol pevec Goga klati svoje legendarne domislice, ki vzpodbujajo k vnetemu prepevanju na vse grlo. Francoski mislec Montesquieu je nekoč dejal: “Da bi v življenju uspeli, se moramo delati neumne, a biti modri.” Nekako tako bi se dalo opisati tudi izkušnjo poslušanja Zmelkoow. V njihovi glasbi lahko uživamo v vsakem primeru!

**HAPPY OL MCWEASEL**
Veseljačenje je za najbolj irske Štajerce na dnevnem redu! Ekipa veselih podlasic svoj punk rock – čisto po vzoru starešin Dropkick Murphys in Flogging Molly – podkrepi s harmoniko, violino in pošteno dozo plesne energije. Pivo in viski se v potokih zlivata v razuzdane keltske melodije, ki jim velja pritegniti, tudi če nisi ravno zamaskiran v zelenega škrata!

Pozor! Kapacitete so omejene, tako bo omejeno tudi število kart. Karte si boste lahko zagotovili v predprodaji od 26. januarja dalje.

Če dogodek ne bo razprodan se bo karte dalo kupiti tudi na samem dogodku.

Vabljeni!

Administrator Admin

O panonija.net Pravni pouk Pogoji uporabe Pomagajmo si Oglaševanje O avtorjih Kontakt | Obiskov: 4304029 Zadnji mesec: 17283 Klikov: 5819049 Online od: 1.6.2008 12:00