background

panonija.net je internetni vodič po dogajanju v severovzhodni Sloveniji, ki na enem mestu združuje štiri tipe informacij: ZABAVA, ŠPORT, KULTURA, OSTALO.
portal vsak mesec obišče in pregleduje okoli 30 000 različnih ljudi, ki so stari povprečno med 15 in 45 let in živijo zelo aktivno življenje.

Vnesi destinacijo !
Ogled novice
Emkej z novim komadom ULICE

04.09.2017 | 22:45
Po prvem singlu iz prihajajočega albuma Probaj razumet, je že čas za drugega!

Emkej se je tudi tokrat povezal s pevko Anino Trobec iz skupine Generator (ki bo nastopila tudi v novi sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas), za podlago pa je poskrbel nadarjeni Emiljo A.C. Tako je nastal komad Ulice, ki so ga navdihnili dogodki, ki se dogajajo prav tam - na ulicah. Za mnoge so to zgodbe, pred katerimi si zatiskamo očmi, a Emkej je tudi tokrat glas ljudstva zlil v pesem, za katero lahko rečemo, da prihaja iz ulice za ulico. To je zgodba, ki je skrita očem, a jo poznamo vsi.
Videospot je nastal v sodelovanju z Domnom Ožbotom in Ajdo Perme, s katerima je že pred leti sodeloval pri snemanju spota Simpa. Zgodba se dogaja na ulicah, ne manjka pa niti znanih “uličarjev” in dogodkov, katerih podobnost z resničnostjo je naključna. V videu lahko vidimo kar nekaj znanih ljubljanskih “uličarskih” fac kot so Žiga Födransperg - Fedr, David Furlan - Zekir, Vladimir Kosović - Doša in Mark Jacob Cavazza - Vazz. Snemanje je potekalo že v začetku poletja, ekipa pa ga je dokončala ravno pred začetkom šole. Prvi odzivi na videospot so nad pričakovanji, single pa bo uvrščen tudi na nov albumu Emkeja, ki ga že nestrpno pričakujemo v jesenskih mesecih.

Živeli ljudje in živela revolucija!
VIDEO:
TUKAJ

Administrator Admin

O panonija.net Pravni pouk Pogoji uporabe Pomagajmo si Oglaševanje O avtorjih Kontakt | Obiskov: 4188014 Zadnji mesec: 16510 Klikov: 5703600 Online od: 1.6.2008 12:00