background

panonija.net je internetni vodič po dogajanju v severovzhodni Sloveniji, ki na enem mestu združuje štiri tipe informacij: ZABAVA, ŠPORT, KULTURA, OSTALO.
portal vsak mesec obišče in pregleduje okoli 30 000 različnih ljudi, ki so stari povprečno med 15 in 45 let in živijo zelo aktivno življenje.

Vnesi destinacijo !
Ogled novice
Sounds Of Destruction

27.02.2017 | 13:09
Obeta se nam najtrša veselica v Ljubljani, kar na dveh plesiščih. Prav za to posebno priložnost izbrani nastopajoči obljubljajo veselico vseh razsežnosti.


Dogodek se bo zgodil na dveh plesiščih, in sicer na prvem boste lahko prisluhnili Hardtechno-Schranz glasbi, na drugem pa Hardocoru in Frenchcoru, kot tudi Industrialu. Ker pa se veselica ne more končati ponoči, smo za vas na sami lokaciji pripravili tudi podaljšano bivanje. Zato ste 21. aprila vsi vabljeni v klub Seven, da se skupaj poveseilmo in zaplešemo. Zvezda hardtechno večera bo Tekkerkane, družbo pa mu bodo delali Sheaks iz Avstrije, Tias iz Hrvaške ter domači borci. Na drugem plesišču pa smo v goste povabili italijansko hardcore zasedbo Hard Matter Unit z nastopajočimi Jagger, Symphony in DjV. Družbo pa jim bodo delali Katarina O Halloran iz Hrvaške ter domači hardcore borci. Karte za dogodek so že v predprodaji, pridobite pa jih lahko preko spletnega naslova factory.of.sounds@gmail.com. Ker pa želimo, da bo žur brezskrben smo organizirali avtobusni prevoz iz Maribora. Naj še povemo, da vstopnica vključuje podaljšano bivanje.

Administrator Admin

O panonija.net Pravni pouk Pogoji uporabe Pomagajmo si Oglaševanje O avtorjih Kontakt | Obiskov: 4187959 Zadnji mesec: 16455 Klikov: 5703545 Online od: 1.6.2008 12:00