background

panonija.net je internetni vodič po dogajanju v severovzhodni Sloveniji, ki na enem mestu združuje štiri tipe informacij: ZABAVA, ŠPORT, KULTURA, OSTALO.
portal vsak mesec obišče in pregleduje okoli 30 000 različnih ljudi, ki so stari povprečno med 15 in 45 let in živijo zelo aktivno življenje.

Vnesi destinacijo !
Ogled novice
GABRIELA NARAT POSTALA REGIJSKA PRVAKINJA

08.01.2017 | 13:25
V šahovskem društvu Gornja Radgona smo končali z počasnimi in hitropoteznimi klubskimi turnirji za leto 2016.

Vrstni red v skupnem seštevku počasnega šaha: 1. Silvester Puntigam (8,5), 2. Gregor Vohl (6,5), 3. Andre Keglevič (6,5 točk). Odigranih je bilo devet kol po bergerjevem sistemu.

Vrstni red v skupnem seštevku hitropoteznega šaha: 1. Silvester Puntigam (240), 2. Gregor Vohl (210), 3. Jurij Ojsteršek (188 točk). Odigranih je bilo devetintrideset hitropoteznih turnirjev, štelo pa je dvajset najboljših uvrstitev.

Na Srednješolskem državnem prvenstvu v pospešenem šahu, ki je potekalo decembra v Kranju je naš mladinec Andre Keglevič v močni konkurenci dijakov iz cele Slovenije zasedel sedemnajsto mesto z petimi osvojenimi točkami.

V 2. članski ligi vzhod smo zaključili tekmovalno sezono 2016 na odličnem četrtem mestu in si po spletu srečnih okoliščin priigrali napredovanje v višji rang tekmovanja.

Na Predbožičnem hitropoteznem klubskem turnirju je prvo mesto osvojil Gregor Vohl (10,5), drugi je bil Silvester Puntigam (9) in tretji Andre Keglevič (8 točk). Imamo tudi najmlajšo Regijsko prvakinjo v državi. To je letos šestega januarja v Murski Soboti postala naša najmlajša članica kluba, komaj pet letna Gabriela Narat, ki še obiskuje vrtec. Zmagala je na regijskem področnem osnovnošolskem prvenstvu pomurja v konkurenci deklic do devet let. V isti konkurenci je bila še Hovnik Husar Miša peta, njena starejša sestra Maša pa je v konkurenci deklic do dvanajst let zasedla četrto mesto. Pri fantih do dvanajst let je zasedel Tadej Kukovec deveto mesto, Martin Mohar pa v konkurenci fantov do petnajst let šesto mesto. Čestitke vsem za odlične partije!!!

Šahovski sodnik, tajnik in blagajnik ŠD Gornja Radgona:
Janko NARAT, l.r.

Administrator Admin

O panonija.net Pravni pouk Pogoji uporabe Pomagajmo si Oglaševanje O avtorjih Kontakt | Obiskov: 3940019 Zadnji mesec: 18134 Klikov: 5453235 Online od: 1.6.2008 12:00