background

panonija.net je internetni vodič po dogajanju v severovzhodni Sloveniji, ki na enem mestu združuje štiri tipe informacij: ZABAVA, ŠPORT, KULTURA, OSTALO.
portal vsak mesec obišče in pregleduje okoli 30 000 različnih ljudi, ki so stari povprečno med 15 in 45 let in živijo zelo aktivno življenje.

Vnesi destinacijo !
Ogled novice
Športaj s Klinko 2016

31.05.2016 | 22:47
Študentsko-mladinski klub Klinka iz Gornje Radgone letos že šesto leto prireja največji celodnevni ekstremni športni dogodek v Pomurju – Športaj s Klinko. Letos bodo športali 11.6.2016 od 9.00 naprej na TŠC Trate v Gornji Radgoni.

Športaj s Klinko je namenjen aktivnemu preživljanju prostega časa in predstavitvi športov, ki v našem okolju niso prisotni vsakodnevno. Vam, obiskovalcem, želijo ponuditi enodnevno športno ekstazo v smislu udejstvovanja in predstavitve čim več športov, ki jih lahko kasneje tudi sami brezplačno preizkusite!

Bogat program delijo na dva dela:

Turnirski del bo potekal v rahlem tekmovalnem vzdušju, za vsakega izmed turnirjev je razpisan tudi nagradni sklad. Obiskovalci se ob predhodni prijavi lahko pomerite v naslednjih turnirjih: mali nogomet, tenis, beach volley, streetball pomurje open 2016, park drift, tek na izi in paintball. Na turnirski del se lahko prijavite na: http://klinka.si/sportaj/

Predstavitveni oziroma netekmovalni del pa vključuje športe, ki niso na voljo vsakodnevno. V tem delu strmijo k inovativnosti in rahlemu ekstremizmu. Obiskovalci boste lahko uživali ob:
- Predstavitvi ameriškega nogometa (Storks Murska Sobota vs. Gold Diggers)
- Velikem plezalnem stolpu
- Veliki paintball areni
- Nastopu skupine Dunking Devils (po nastopih boste lahko tudi vi sodelovali v treningu zabijanja žoge)
- Nogometni tekmi (veterani Olimpija vs. veterani ŠNK Radgona)
- Fit intervalko z Andrejo
- Javni sparing, Kickbox
- Slackline

Vrhunec letošnje prireditve bo zaznamoval show PETRA PODLUNŠKA (PP37).

Pozabili nismo niti na otroke, ki bodo lahko brezskrbno uživali na napihljivih gradovih. 
Na stojnicah se bodo predstavile tudi ostale organizacije oz. društva, ki so se poistovetila s športnim dogajanjem. 

Poskrbljeno je tudi za večerni del, kjer nas bo zabavala in ob dobrih ritmih ogrela skupina Souled Out. Koncert bo potekal pred Mladinskim centrom Gornja Radgona.

Vstopnine na dogodek ni!

Administrator Admin

O panonija.net Pravni pouk Pogoji uporabe Pomagajmo si Oglaševanje O avtorjih Kontakt | Obiskov: 3940031 Zadnji mesec: 18146 Klikov: 5453247 Online od: 1.6.2008 12:00