background

panonija.net je internetni vodič po dogajanju v severovzhodni Sloveniji, ki na enem mestu združuje štiri tipe informacij: ZABAVA, ŠPORT, KULTURA, OSTALO.
portal vsak mesec obišče in pregleduje okoli 30 000 različnih ljudi, ki so stari povprečno med 15 in 45 let in živijo zelo aktivno življenje.

Vnesi destinacijo !
Ogled novice
POMLADNI SEJEM GRADBENIŠTVA, ENERGETIKE, KOMUNALE IN OBRTI GREEN

31.03.2015 | 22:46
Pretekli vikend se je v Gornji Radgoni končal POMLADNI SEJEM GRADBENIŠTVA, ENERGETIKE, KOMUNALE IN OBRTI
GREEN, Mednarodni sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga


Na Pomladnem sejmu se je glede na povprečje zadnjih let predstavila največja bera vrhunskih blagovnih znamk gradbene mehanizacije. Dobro zastopana so bila področja gradbene opreme, orodij za obrt in gradbeništvo, kritin in stavbnega pohištva. Pomen lesa za bivanje je poudarila razstava Čar lesa. K izkoriščanju nepovratnih finančnih spodbud občanom v naložbe učinkovite rabe in v uvajanje obnovljivih virov energije so vabili ponudniki toplotnih črpalk, fotovoltaike, geotermalne energije, kotlov na biomaso, izolacij ter klimatizacije stavb. Predstavitev komunalne mehanizacije in opreme je dopolnjevala ponudba čistilnih naprav in sodobnega ravnanja z odpadki. Za urejanje okolice doma so poskrbeli ponudniki kosilnic ter različnega orodja in opreme. Obrtna ulica je nudila nasvete, izdelke in storitve članov območnih obrtno-podjetniških zbornic Pomurja ter v sodelovanju z Zavodom za zaposlovanje Murska Sobota učencem višjih razredov devetletke predstavila različne obrtne poklice. Z zanimivimi izdelki in dejavnostmi so se predstavile srednje poklicne in strokovne šole ter visokošolske in univerzitetne izobraževalne ustanove.

OSEBNA IZKAZNICA POMLADNEGA SEJMA

• Število razstavljavcev 200
• 9 sodelujočih držav (Avstrija, Italija, Luxemburg, Madžarska, Nemčija, Slovaška, Slovenija, Švedska in ZDA)
• Razstavni prostor 9.000 m2


OSEBNA IZKAZNICA SEJMA GREEN

• Število razstavljavcev 70
• 3 sodelujočih držav (Slovenija, Avstrija in Makedonija)
• Razstavni prostor 1300 m2

Sejem je skupaj obiskalo 9.000 obiskovalcev

Administrator Admin

O panonija.net Pravni pouk Pogoji uporabe Pomagajmo si Oglaševanje O avtorjih Kontakt | Obiskov: 2479169 Zadnji mesec: 21131 Klikov: 3825148 Online od: 1.6.2008 12:00