background

panonija.net je internetni vodič po dogajanju v severovzhodni Sloveniji, ki na enem mestu združuje štiri tipe informacij: ZABAVA, ŠPORT, KULTURA, OSTALO.
portal vsak mesec obišče in pregleduje okoli 30 000 različnih ljudi, ki so stari povprečno med 15 in 45 let in živijo zelo aktivno življenje.

Vnesi destinacijo !

TISKAJ.ME

Hitro in poceni

facebook
EdiTh Modni Show - Mistique Night

24.03.2018 | 20:00

pin Kulturni Dom Gornja Radgona

Med naše vrste smo povabili modno kreatorko Edito Lindner, ki je lani v sodelovanju s KUD ZRAK ter s prleškim umetnikom Robertom Jurakom in KUD BUNKER izvedla modno revijo v obliki predstave v Mladinskem Centru v Gornji Radgoni. Ustvarili smo zgodbo, o kateri se je veliko pisalo v raznih časopisih, bilo slišano na Murskem valu in na radiu AGORA, ter bilo videno na POP TV, RTV Slovenija in IDEA TV. Letos se je odločila vso zadevo razširiti in s skupnimi močmi bomo Show izpeljali v Kulturnem Domu v Gornji Radgoni. K sodelovanju je povabila znanega glasbenika iz Ljutomera, Sama Budno, prav tako Roberta Juraka. Show bo spet poln napetosti, zasukov in dobre glasbe, pred vsem pa ogromno Editinih kreacij, ki se bodo skozi Show pokazale v polnem siju.

Torej, vidimo se v soboto, 24.03.2018 ob 20:00 uri v Kulturnem Domu v Gornji Radgoni.

Vstopnice:
Predprodaja: 3,5 Eur (TIC Gornja Radgona)
Na dan prireditve: 5 Eur (eno uro pred predstavo)


Po prireditvi pa ste vljudno vabljeni na koncert Samo Budna & Band v Life Music & Dance Clubgrafikagrafika

O panonija.net Pravni pouk Pogoji uporabe Pomagajmo si Oglaševanje O avtorjih Kontakt | Obiskov: 2497452 Zadnji mesec: 22642 Klikov: 3849081 Online od: 1.6.2008 12:00