background

panonija.net je internetni vodič po dogajanju v severovzhodni Sloveniji, ki na enem mestu združuje štiri tipe informacij: ZABAVA, ŠPORT, KULTURA, OSTALO.
portal vsak mesec obišče in pregleduje okoli 30 000 različnih ljudi, ki so stari povprečno med 15 in 45 let in živijo zelo aktivno življenje.

Vnesi destinacijo !

TISKAJ.ME

Hitro in poceni

facebook
QUEENIE/WORLD Queen tribute band

17.03.2018 | 22:00

Life Music & Dance Club Gornja Radgona

Skupina Queenie je nastala v Pragi. Februarja 2006 jo je ustanovila skupina mladih študentov. V začetku je temeljila zgolj na njihovem navdušenju, projekt pa se je skozi čas vse bolj izpopolnjeval in po letih skupnega dela je Queenie postala nedvomno najuspešnejši bend Queen tribute v Češki republiki in eden najboljših bandov tribute po vsem svetu. Originalni aranžmaji in melodije, absolutno tehnična natančnost, vizualna podobnost in perfekcionizem - vse to opredeljuje Queenie in je razlog za njihovo široko priznanje strokovnih kritikov, pa tudi številne nagrade, ki jih prejema skupina. Člani skupine so se pojavili na televizijskih oddajah in so posebno ponosni na to, da jih je g. Peter Freestone povabil na spominski dan Freddie Mercury v Montreuxu v Švici in na slavnostni rojstni dan kraljice Elizabete II.

Vstopnina:
predprodaja 7€ ( Restavracija Casa del Nonno)
na dan dogodka 9€

Starostna omejitev:
16+grafikagrafika

O panonija.net Pravni pouk Pogoji uporabe Pomagajmo si Oglaševanje O avtorjih Kontakt | Obiskov: 2497376 Zadnji mesec: 22566 Klikov: 3849005 Online od: 1.6.2008 12:00