background

panonija.net je internetni vodič po dogajanju v severovzhodni Sloveniji, ki na enem mestu združuje štiri tipe informacij: ZABAVA, ŠPORT, KULTURA, OSTALO.
portal vsak mesec obišče in pregleduje okoli 30 000 različnih ljudi, ki so stari povprečno med 15 in 45 let in živijo zelo aktivno življenje.

Vnesi destinacijo !
GOSTILNA VRTNICA 25 LET RAZVAJAMO GOSTE

Zgornje Konjišče 2
9253 Apače

gsm: 040 371 704

fax: 02 563 12 63

mail: andreja.zrnic@siol.net

www: www.drink-tuba.si

GOSTLNA VRTNICA, se nahaja v lepem okolju, Apaške doline, ki meji s sosednjo Avstrijo. Na tej lokaciji že ponosnih petindvajset let razvajamo goste, z izvrstnimi hišnimi specialitetami ter ostalimi dobrotami.
Simpatije gostov smo si pridobili z inovativnim vključevanjem sezonskih pridelkov v pripravo hrane ter s svojimi slow food meniji.
Naš jedilnik ponuja obilje odličnih prekmurskih in štajerskih jedi, v katerih so izražene vse značilnosti panonsko-štajerske kulinarike. Vsak dan so na jedilniku ribje jedi, tematski dnevi pa ponujajo jedi z aktualnimi sezonskimi pridelki.
Odlična hišna specialiteta so jedi s ČEMAŽEM IN TARTUFI.

PONUDBA:
-KOSILA, MALICE, ŠIROKA PONUDBA RIBJIH JEDI
-SEZONSKA PONUDBA
-CATERNIG
-PROSTOR ZA ZAKLJUČENE DRUŽBE
-KOLESARKA POSTOJANKA »BICIKL« MOST ČEZ MURO
-ORGANIZACIJA RAZNIH DOGODKOV
-TRŽENJE PIJAČE V TUBI


ODPRTO:
PON – NED: 9.00 do 22.00
SRE: Zaslužen oddih:)


STE ŽE KDAJ PILI IZ TUBE?.....NE? POTEM, BI PA BIL ŽE ČAS.
»GO« je prva pijača v tubi. Pod blagovno znamko »GO MORE« se skriva več različnih okusov (alkoholnih in brez alkoholnih, izotoničnih in energijskih napitkov).
Proizvod je že na tržišču v številnih državah (Anglija, Španija, ZDA, Nova Zelandija, Grčija, Rusija, Poljska, Azija……) zakaj ne bi bil tudi v Sloveniji? Ste za tubo?


www.drink-tuba.si

Ocenjevanje:
  • Currently 4.50/5

Ocena: 4.5/5 (4 ocen) Za ocenjevanje se je potrebno prijaviti.

O panonija.net Pravni pouk Pogoji uporabe Pomagajmo si Oglaševanje O avtorjih Kontakt | Obiskov: 3984437 Zadnji mesec: 17396 Klikov: 5501319 Online od: 1.6.2008 12:00