background

panonija.net je internetni vodič po dogajanju v severovzhodni Sloveniji, ki na enem mestu združuje štiri tipe informacij: ZABAVA, ŠPORT, KULTURA, OSTALO.
portal vsak mesec obišče in pregleduje okoli 30 000 različnih ljudi, ki so stari povprečno med 15 in 45 let in živijo zelo aktivno življenje.

Vnesi destinacijo !
GORAZD ADEMOVIČ Pop, Rock

Maribor

mail: gorazd.ademovic@gmail.com

Gorazd oz. Gogy, kot ga klicejo prijatelji, se je rodil 4.10.1983 v Mariboru. Otrostvo je prezivel v osrcju Slovenskih Goric, v Lenartu. Po horoskopu je tehtnica, kar se mu precej pozna karakterno, saj vsako stvar dobro pretehta. Zanimanje za glasbo je kazal ze zelo hitro, saj se je ze v otroskih letih prijavljal na najrazlicnejse prireditve. Pel je v pevskih zborih in se udelezeval raznih tekmovanj. V najstniskih letih je ustanovil svojo prvo skupino »Gis«, vendar zaradi razlicnih pogledov in interesov niso dolgo ostali skupaj. Druga, se vecja preizkusnja pa mu je bila IDOL 2004, kjer se je za debitanta slovenske glasbene scene precej dobro odrezal in koncal na cetrtem mestu. Po kratkem predahu je posnel slovenski radijski hit z naslovom »Pozabljena« ter videopsot za isto imensko pesem. Gorazd se je prvic udelezil »festivala Melodij Morja in Sonca 2007«, kjer nas je v predfinalnem izboru vse navdusil s pesmijo »Nikotin«, za katero videospot je Gogy, z brhkimi in postavnimi dekleti, posnel na enem izmed grskih otokov. Gorazd trenutno nacrtuje snemanje nove skladbe ter veliko koncertira sam ali s svojo spremljevalno skupino »Gorazd Ademovic band«. Vse fane pa obvesca, da se obiscete njegovo uradno spletno stran www.gorazdademovic.com.

Ocenjevanje:
  • Currently 5.00/5

Ocena: 5.0/5 (1 ocena) Za ocenjevanje se je potrebno prijaviti.

O panonija.net Pravni pouk Pogoji uporabe Pomagajmo si Oglaševanje O avtorjih Kontakt | Obiskov: 4188036 Zadnji mesec: 16532 Klikov: 5703622 Online od: 1.6.2008 12:00