background

panonija.net je internetni vodič po dogajanju v severovzhodni Sloveniji, ki na enem mestu združuje štiri tipe informacij: ZABAVA, ŠPORT, KULTURA, OSTALO.
portal vsak mesec obišče in pregleduje okoli 30 000 različnih ljudi, ki so stari povprečno med 15 in 45 let in živijo zelo aktivno življenje.

Vnesi destinacijo !
PEKARNA "RŽ" Pekarna s tradicijo

PLITVIČKI VRH 7,
9250 GORNJA RADGONA

tel: 02 5648250

fax: 02 5648 251

mail: mirjana.fekonja@siol.net

Podjetje Pekarna »RŽ« Mirjana Fekonja s.p. se ukvarja s peko kruha in pekovskega peciva že od leta 1991. Sedež podjetja je na Plitvičkem Vrhu pri Gornji Radgoni, naše prodajalne pa so v Gornji Radgoni, Radencih, Ljutomeru, Ptuju, Mariboru (tri prodajalne), Sladkem Vrhu in Tratah.

Naše ponudba zajema vsak dan svež kruh in sveže pekovsko pecivo. Ponujamo vam več vrst kruha, to je mešani kruh, rženi, kmečki, tinček, pariški, itd. Imamo tudi posebne vrste kruha, kot je nordijski kruh z različnimi semeni, mešani kruh s semeni, graham kruh in različno pekovsko pecivo kot so žemljice, polnjene rogljičke, makovke, sirovke, polnozrnate štručke, graham pecivo, kvasenice, ocvirkovice, pizza sendviče, makove, orehove in rožičeve potičke, mini pizze, štručke s hrenovko, itd.

V vseh naših prodajalnah lahko kupite tudi sveže pečeno masleno pecivo polnjeno z različnimi nadevi (čokolado, marmelado, vanilijevo kremo, gozdnimi sadeži, malino,…), mesne, skutine in jabolčne bureke, zavitke, polnozrnate zeliščne štručke, maslene in polnozrnate rogljičke. Vse to pečejo prodajalke direktno v prodajalnah. Poleg vsega tega pa so na izbiro tudi različne vrste keksov, ribana kaša in mlinci ter drobtine.

Novo v naših prodajalnah so sendviči. Izbirate lahko med različnimi okusi:
SENDVIČ MEŠANI s slanino, šunko, sirom, paradižnikom, solato in suho salamo
SENDVIČ S SIROM iz graham štručke, paradižnika, solate, paprike in kisle smetane
SENDVIČ S SUHO SALAMO, sirom, kislimi kumaricami in majonezo
SENDVIČ S ŠUNKO, sirom, paradižnikom, solato in majonezo

Vabljeni v naše prodajalne!

Ocenjevanje:
  • Currently 3.00/5

Ocena: 3.0/5 (1 ocena) Za ocenjevanje se je potrebno prijaviti.

O panonija.net Pravni pouk Pogoji uporabe Pomagajmo si Oglaševanje O avtorjih Kontakt | Obiskov: 4188100 Zadnji mesec: 16596 Klikov: 5703686 Online od: 1.6.2008 12:00