background

panonija.net je internetni vodič po dogajanju v severovzhodni Sloveniji, ki na enem mestu združuje štiri tipe informacij: ZABAVA, ŠPORT, KULTURA, OSTALO.
portal vsak mesec obišče in pregleduje okoli 30 000 različnih ljudi, ki so stari povprečno med 15 in 45 let in živijo zelo aktivno življenje.

Vnesi destinacijo !
Društvo mladih Vitomarci Združevanje in sodelovanje vseh občanov

Vitomarci 71
2255 Vitomarci

mail: dm.vitomarci@gmail.com

Društvo mladih občine Sv. Andraž v Slov. goricah (krajše: Društvo mladih Vitomarci) uspešno deluje že deseto leto. Naš namen je združevanje in sodelovanje vseh občanov, se povezovati z našimi društvi in društvi zunaj meja naše občine.

Vsako leto v avgustu priredimo Müže (igre brez meja in veselico). Po domači občini v času pusta ustvarimo svojo povorko. Pozimi nas združuje rekreacija v telovadnici in raznorazni turnirji, ki jih organiziramo v sklopu društva.

Z dobrimi in zanimivimi dejanji poskušamo vplivati na mlajše, saj je dejstvo, da se lahko držimo reka, da na mladih svet stoji. Tako poskušamo v naše projekte vključevati vedno več mladih, saj bomo s skupnimi močmi in novimi idejami zmogli še več.

Ocenjevanje:
  • Currently 0.00/5

Ocena: 0.0/5 (0 ocen) Za ocenjevanje se je potrebno prijaviti.

O panonija.net Pravni pouk Pogoji uporabe Pomagajmo si Oglaševanje O avtorjih Kontakt | Obiskov: 3963493 Zadnji mesec: 17641 Klikov: 5479222 Online od: 1.6.2008 12:00