background

panonija.net je internetni vodič po dogajanju v severovzhodni Sloveniji, ki na enem mestu združuje štiri tipe informacij: ZABAVA, ŠPORT, KULTURA, OSTALO.
portal vsak mesec obišče in pregleduje okoli 30 000 različnih ljudi, ki so stari povprečno med 15 in 45 let in živijo zelo aktivno življenje.

Vnesi destinacijo !
MKK Sveta Ana Kulturna zadruga

Sveta Ana

www: www.kulturna-zadruga.si/MKK

Društvo smo ustanovili iz večih razlogov. Eden najvažnejših med njimi je osveščanje ljudi z drugačno vrsto kulture. Zdi se nam pomembno, da so ljudje postavljeni v situacije v katerih imajo možnost sprejemati različnost in se učiti živeti v razumevanju drugačnosti.

Naslednji poglaviten razlog se je pojavil, ko smo opazovali sebe in okolico in ugotovili, da je z načinom naše zabave in druženja nekaj narobe. Da nas ne izpolnjuje. Odločili smo se, da bomo poskušali ustvariti nekaj, kar bo naš skupen projekt, kar bo nam dalo zadovoljstvo in veselje. In kar je najpomembnejše, da se bomo imeli možnost učiti eden od drugega.

V veliko zadovoljstvo nam je, ko lahko opazujemo ljudi, ki se udeležujejo naših prireditev in uživajo. Ko smo nekomu nekaj podarili, nekaj omogočili. Ni lepšega občutka, kot tisti, ko nekaj nesebično podariš.


Lahko se pohvalimo, da nam odlično uspeva.

Trudili smo se, trudimo se, trudili se bomo!

Ocenjevanje:
  • Currently 0.00/5

Ocena: 0.0/5 (0 ocen) Za ocenjevanje se je potrebno prijaviti.

O panonija.net Pravni pouk Pogoji uporabe Pomagajmo si Oglaševanje O avtorjih Kontakt | Obiskov: 4188083 Zadnji mesec: 16579 Klikov: 5703669 Online od: 1.6.2008 12:00